Locatie

''De Posterijen'' zal worden gerealiseerd op de hoek Herenstraat - Prins Bernhardstraat. Centraal in het hart van Voorhout. De entree van de 30 appartementen bevindt zich aan de Prins Bernhardstraat.

Voorhout
Voorhout en omgeving vormen een ideale plek om te wonen. Het huidige Voorhout maakt deel uit van de Gemeente Teylingen. Op 1 januari 2006 is het met Sassenheim en Warmond samengegaan in deze nieuwe gemeente. De sfeer in Voorhout is dorps met een stedelijk tintje. inclusief een gezellige, oude dorpskern die knipoogt naar de rijke historie. Maar ook met eigentijdse wijken, waar groen en landelijk wonen de boventoon voeren. Momenteel telt Voorhout ca. 15.000 inwoners. Als woondorp is Voorhout voorzien van alle dagelijkse behoeften om het leven comfortabel te maken. Ook in het nabij gelgen Sassenheim (ca. 2 kilometer) kan men eventueel uitgebreid verder winkelen. In Voorhout vindt u diverse basisscholen eno ok de medische voorzieningen zijn in orde, inclusief een regionale dokterspost. Sportief, recreatief en cultureel heeft het dorp u heel wat te bieden, waaronder diverse sportverenigingen en een toneelvereniging.

Prima bereikbaar
Alle grote steden in de Randstad zoals Den Haag, Amsterdam en Haarlem zijn vanuit Voorhout makkelijk te bereiken. Hetzelfde geldt voor Schiphol. Via de vlakbij gelegen A44 bent u er zo. Wat dat betreft bent u in Voorhout uitstekend bereikbaar. Zowel per auto als met het openbaar vervoer waaronder bus en trein. Het dorp kent niet voor niets een groot aantal forenzen. In en rondom ''De Posterijen'' vindt u voldoende parkeerruimte. U kunt inpandig parkeren, maar ook direct bij het gebouw aan de Binnenstraat, Irenestraat en Prins Bernhardlaan.

Situatiekaart ''De Posterijen''

Situatie

Situatiekaart Voorhout

Situatie Voorhout

Situatiekaart Zuid-Holland

 Situatie Zuid Holland