Locatie

''De Posterijen'' zal worden gerealiseerd op de hoek Herenstraat - Prins Bernhardstraat. Centraal in het hart van Voorhout. 

Voorhout
Voorhout en omgeving vormen een ideale plek om te wonen en werken. Het huidige Voorhout maakt deel uit van de Gemeente Teylingen. Op 1 januari 2006 is het met Sassenheim en Warmond samengegaan in deze nieuwe gemeente. De sfeer in Voorhout is dorps met een stedelijk tintje. Maar ook met eigentijdse wijken, waar groen en landelijk wonen de boventoon voeren. Momenteel telt Voorhout ca. 15.000 inwoners. Als woondorp is Voorhout voorzien van alle dagelijkse behoeften om het leven comfortabel te maken. Ook in het nabij gelegen Sassenheim (ca. 2 kilometer) kan men eventueel uitgebreid verder winkelen. In Voorhout vindt u diverse basisscholen en ook de medische voorzieningen zijn in orde, inclusief een regionale dokterspost. Sportief, recreatief en cultureel heeft het dorp heel wat te bieden, waaronder diverse sportverenigingen en een toneelvereniging.

Prima bereikbaar
Alle grote steden in de Randstad zoals Den Haag, Amsterdam en Haarlem zijn vanuit Voorhout makkelijk te bereiken. Hetzelfde geldt voor Schiphol. Zowel per auto als met het openbaar vervoer waaronder bus en trein is Voorhout uitstekend bereikbaar. Het dorp kent niet voor niets een groot aantal forenzen. In en rondom ''De Posterijen'' is voldoende parkeerruimte. 

Situatiekaart ''De Posterijen''

Situatie

Situatiekaart Voorhout

Situatie Voorhout

Situatiekaart Zuid-Holland

 Situatie Zuid Holland